Društvo

Pijaca „Krive livade“ na Bulevaru Nemanjića dobija krov

Ukoliko Skupština grada Niša na prvoj predstojećoj sednici prihvati izmene programa poslovanja JKP „Tržnica“ i povećanje limita njenog kreditnog zaduženja sa 30 na 60 miliona dinara, to preduzeće započeće pripreme za pokrivanje pijace „Krive livade“ na Bulevaru Nemanjića.

Kako je kazao direktor „Tržnice“ Goran Đorđević, izmena programa se predlaže jer je „Tržnica“ u obavezi da unapred planira sredstva koja može da koristi.

Prema njegovim rečima, usvajanje izmena programa značilo bi da „Tržnica“ može da krene u pregovore sa bankama o dobijanju kredita, a potom bi bio raspisan tender za izbor izvodjača radova.

„Zahtev svih zakupaca i naš zahtev je da se pijaca pokrije. Radi se o pijaci u koju nije ulagano decenijama i koja zahteva drastičnu promenu i ulaganje. Na tom prostoru nije moguće uraditi bilo kakvo poboljšanje ukoliko je ne pokrijemo“, izjavio je Đorđević.

On je rekao da bi pijaca bila pokrivena postavljanjem čelične konstrukcije, a realno je da taj posao bude završen četiri do pet meseci od raspisivanja tendera.

Pokrivanjem pijace, dodao je Đorđević, stvorili bi se dodatno bolji uslovi za rad, produžilo radno vreme i popunjavanje tezgi koje su sada prazne.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Tržnica je nefunkcionalno JKP u Nišu, koje politički udomljuje neradnike i pravi gubitke – JKP BEZNAĐA !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com