Promo vesti

Picerija NIGHT & DAY sada i u parku Svetg Save

Novootvorena treća picerija Night and Day, u parku Svetog Save 31, od nedavno i u vašem komšiluku.

Od davnina, pica je obeležje nacionalne kuhinje čitave Italije, postala je omiljeno jelo stanovnika celog sveta, a njenih varijatni ima nebrojeno mnogo. U Nišu, gradu gurmana, su nastale i neki novi gurmanski recepti, te ih vredi probati.

Cafe picerija Night and Day

Picerija Night and Day  je akcenata dala kako velikom broju različitih ukusa pica i pasti, tako i bitnom sasavu testa. Testo se pravi bez aditiva, te ne morate da brinete koliko parčeta pice pojedete.

Od samog početka želeli smo da budemo uvek tu noć i dan. Sa uživanjem smo radili ono što najbolje umemo, pravili picu. Vremenom isprobavali smo nove ukuse, kreirali autentičan ukus i brend. Ne pravimo razliku da li je noć ili dan, 24h Night and Day je dostupan. poručuju iz kafe picerije!

Cafe picerija Night and Day

Svaki ljubitelj pice u Nišu zna gde može dobiti najbolji “zalogaj” u gradu – u kafe piceriji Night and Day!

“Pošto smo italijanski restoran cilj nam je da spojimo Italiju i Srbiju! Nakon šest godina stvorili su se uslovi, a i potreba usled velike potražnje da se otvori lokal na još jednoj destinaciji u gradu! Mislimo da je park Svetog Save idealno mesto da Night and Day zaživi i tamo!” navode iz Night and Day.

Cafe picerija Night and Day
„NIGHT&DAY“
Caffe Pizzeria
Obrenovićeva bb
kod ulaza u TC Kalča
018/ 244 396
061/ 22 44 44 2
Pizzeria
Bul. Dr Zorana Đinđića
kod (Ideje)
061/ 22 55 55 2
FaceBook
www.NightAndDay.rs

Nalazi se u blizini osnovne škole, te je to bio povod da se svim posetiocima mlađim od 15 godine, dodeljuje vaučer sa popustom od 10% na sve proizvode narednih dana. Zato, deco, požurite!!!

Uskoro specijalitete Night and Day-a moćićete da nađete i u još nekim gradovima širom Srbije, a do tada možete uživati šetnjom kroz Niš i jesti Night and day pastu ili omiljeno parče pice!

SREĆNO I DAN I NOĆ!!!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com