Virus Korona

Petoro preminulih u Nišu sa potvrđenim korona virusom

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 238 pacijenata. Kod 179 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 5 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 5 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 54 pacijenta. Kod 34 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 4 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 119 pacijenata. Kod 64 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

U 2 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 123 pacijenta. Kod 109 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button