Hronika

Petoro pešaka povređeno za samo jedan sat

Petoro pešaka povredjeno je u pet saobraćajnih nezgoda koje su se sinoć u roku od samo sat vremena dogodile u Nišu, rečeno je iz Policijske uprave u Nišu.

 

“Svi udesi dogodili su se od 18.40 časova do 19.40 sati”, kazali su u policiji.

Jedanaestogodišnja devojčica je, prema rečima policije, povredjena dok je prelazila raskrsnicu ulice Sedmog jula i Cvijićeve, a na nju je svojim vozilom naleteo sedamdesetogodišnji vozač.

Prema nezuvaničnim informacijama, devojčica se u momentu udesa nalazila na obeleženom pešačkom prelazu i povređena je pošto je glavom udarila u kolovoz.

Šesnaestogodišnja devojčica oborena je dok je prelazila kolovoz na Bulevaru Cara Konstantina, ali je srećom prošla bez težih povreda. Na nju je naleto “audi” koji je vozio dvadesetrogodišnji mladić.

Petnaestogodišnja devojčica je u 19.40 časova lakše povređena kada je na nju naletelo vozilo na raskrsnici ulica Kosovke devojke, Pantelejske i Kralja Milutina.

Takođe u 19.40 časova u Nišu je oboren još jedan pešak. Mladić (23) lakše je povređen kada ga je vozilo oborilo na raskrsnici bulevara Zorana Đinđića i Zetske ulice.

Ženska osoba stara 47 godina oborena je u 19.20 časova na raskrsnici Knjaževačke i ulice Knegije Milice i tom prilikom zadobila je lakše povrede.

Za vozačima ova tri poslednja poborojana udesa policija intenzivnotraga jer su nakon saobraćajnih nezgoda pobeli sa lica mesta.

O nezgodama je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i utvrđuje se njihov uzrok.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com