KulturaZabava

Petnaest najgledanijih filmova iz 2021.

NA VELIKOM PLATNU CINE GRAND DELTA PLANETA

Kraj januara i početka februara obeležiće ponovno emitovanje filmova koji su obeležili 2021. godinu u okviru tradicionalne akcije „Best of 2021“ u bioskopu Cine Grand Delta Planet od 27. januara do 2. februara.

Godina koja je za nama, uprkos pandemiji, ostaće upamćena po enormnoj poseti bioskopskih projekcija, posebno domaće produkcije, koja je započeta premijerom filma „Toma“ o slavnom domaćem pevaču, a nastavljena filmovima  „Južni vetar – Ubrzanje“,  te „Božiji čovek“ i mnogim drugim. Film „Toma“ pogledalo je preko 800.000 gledalaca, a gledaoci su grozničavo punili bioskopske sale.

Istovremeno, oboreni su i rekordi gledanja filmova strane produkcije što je rezultiralo ponovnom tražnjom posebnog užitka gledanja svih ovih ostvarenja na pravom mestu – iz udobne bioskopske fotelje i naravno na velikom platnu.

Tako će tradicionalno u bioskopu Cine Grand Delta Planet, od četvrtka 27. januara do 2. februara, biti održana akcija „Best Of 2021“, a specijana cena karata za ovu priliku biće od svega 350 dinara za sve najgledanije filmove.

Na repertoaru će se pored gore spomenutih domaćih filmova naći i najiščekivaniji nastavak Bond sage, odlagan više puta zbog pandemije, “Nije vreme za umiranje”, film o modnoj liniji Guči i porodičnim ambicijama i spletkama na tom putu “Gučijevi” koji je obeležio sam kraj godine.

Marvelov biser „Spajdermen – Put bez povratka“, zatim još jedan film o modi koji je obeležio sredinu godine, čuvena „Zlica“ , ali i naslovi kao što su „Šeng Či – Legenda o deset prstenova“, nastavci čuvenih blokbastera: „Paklene ulice 9, „Venom 2“, misteriozna avantura „Dina“, te ljubavna drama „After posle pada“.

Na listi su još i horor saga „Prizivanje zla 3 – Đavo me je naterao“, ali i nezamenjivi „Večni“, kao i „Svemirski basket: Novo nasleđe“, čijeg se prvog dela rado sećaju i starije generacije.

Kompletan repetoar možete pogledati na sajtu bioskopa, gde možete i rezervisati svoje karte.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com