Sport

Peti međunarodni turnir prijateljstva osoba sa invaliditetom

Stonoteniski klub osoba sa invaliditetom Nais organizje 5. međunarodni turnir prijateljstva “NAISUS OPEN”. Turnir će se održati predstojećeg  vikenda, 6. i 7. novembra u sali Osnovne škole “Ivo Andrić” u naselju Branko Bjegović. Svečano otvaranje je u subotu od 09.40 a nakon toga od 10 sati počinje takmičenje.

Na turniru će učestvovati 60 takmičara iz 5 država. Pored igrača iz Srbije učešće su uzeli i igrači iz Crne Gore, Makedonije, Bugarske i Rumunije.

Igrači će prvog dana nastupiti u pojedinačnoj konkurenciji u 7 kategorija, dok je drugi dan predviđen za ekipni deo takmičenja u kome će biti 5 kategorija. Turnir će se održati uz sve mere predostrožnosti koje su na snazi zbog Korona virusa.

Turnir je organizovan uz pomoć grada Niša, Paraolimpijskog komiteta Srbije i Stonoteniskog saveza osoba sa invaliditetom, a portal Sport juga prenosiće najzanimljivije mečeve na svom Yootube kanalu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com