Hronika

Pet osoba, od kojih jedno 11-godišnje dete, povređeno u četiri saobraćajne nezgode u Nišu

Pet osoba, povređeno je u četiri saobraćajne nezgode, koje su se dogodile u toku jučerašnjeg dana na niškim ulicama. Kako nezvanično saznajemo, kod svih povređenih, u pitanju su lake telesne povrede.

Na parkingu kod “Zone 3” oko 14,10 časova, automobil “fijat” niških tablica, kojim je u pravljao muškarac, udario je 11-godišnju devojčicu.

Oko 16,45 na raskrsnici ulica Dragiše Cvetkovića i Sremske, sudarila su se dva putnička vozila.

“Jedno je “folksvagen” niških registarskih, upravljao je muškarac 1957. godište iz Niša, drugo je “reno”, takođe niških oznaka, upravljao muškarac 1999 godište. U nezgodi su povređeni vozač i putnik iz “renoa”, ženska osoba 1974. godište”, kazali su u policiji.

Na raskrsnici ulica Nikole Pašića i Kneginje Ljubice, oko 18 časova, oboren je pešak, ženska osoba 1991. godište, iz Niša, od strane putničkog vozila “pežo” niških registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac 1994. godište iz Niša.

Četvrta nezgoda, dogodila se oko 22 časa, na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Aleksandra Medvedeva.

“Obaranje pešaka, ženska osoba 1999. godište iz Niša, od strane “opela”, niških oznaka, kojim je upravljao muškarac 1963. godište iz Niša”, rekli su u policiji.

Uzroci nezgoda se utvrđuju, a policija je obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com