Sport

Pet medalja za niške plivače na međunarodnom plivačkom mitingu u Zrenjaninu!

Plivači PK “Sveti Nikola Niš” osvojili su ukupno pet medalja na međunarodnom plivačkom mitingu “Grand-Prix Kup Zrenjanin 2018” koji se održao na zatvorenom bazenu SRC “JUG” u Zrenjaninu.

Dve zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu medalju, niški plivači osvojili su u konkurenciji od 480 plivača iz 61 kluba i 13 zemalja.

“Ovo takmičenje tradicionalno već godinama unazad okuplja veliki broj vrhunskih plivača iz zemlje i inostranstva, zbog te činjenice izuzetno smo zadovoljni osvojenim medaljama i isplivanim rezultatima.” ističu u PK “Sveti Nikola Niš”

Nikola Lazarević osvojio je 2 zlatne medalje u disciplinama 200m prsnim stilom i 400m mešovito u kategoriji plivača 15 i 16 godina. U istoj kategoriji Uroš Canić je osvojio 2 srebrne medalje u disciplinama 100 i 200 metara prsnim stilom.

Andrija Petković osvojio je treće mesto u disciplini 50m kraul u apsolutnoj kategoriji sa vremenom 23.19. Andrija je u svih 7 disciplina u kojima je nastupao ostvario svoje nove lične rekorde.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com