Promo vesti

Pet kriterijuma koji čine savršen smeštaj – Respect exclusive!

Kada biramo destinaciju za odmor ili usputno stajanje, jedna od najbitnijih odrednica gde ćemo se zadržati je smeštaj.

I pored bogate kulturno – istorijske ponude nekog mesta ili grada, često ćemo odabrati prvi sledeći ukoliko nađemo apartman ili hotel koji više odgovara našim potrebama.

Kriterijumi, koje najveći broj turista, smatra ključnim kada je smeštaj u pitanju jesu:

– lokacija
– izgled i uređenost apartmana
– higijena
– parking
– restoran

Kada spojite ovih pet kriterijuma u jedan veliki, kao odgovor dobijete – RESPRECT EXCLUSIVE APARTMANE

Pođimo redom

Lokacija – Respect exclusive apartmani nalaze se u širem centru grada, kraj najčuvenijeg i jednog od najstarijih parkova u Nišu, Čaira. Sve je blizu (ne preblizu), što daje mogućnost da šetnjom, kako je i najbolje, upoznate grad, a da bez velike muke stignete do željenog odredišta.

Izgled i uređenost apartmana – E, to je nešto u čemu Respect exclusive prednjači.

Najveći apartman u ponudi, na trećem spratu, od 98 m2 . Lukuzno opremljen, prostran, sa dve spavaće sobe, velikim dnevnim borakvom koji je prava oaza odmora i rešo-kuhinjom.

Pored njega, posebno se izdvaja najluksuzniji apartman u ponudi. Na petom spratu, veličine 55 m2. Gosti ga obožavaju zbog hidromasažne kade koja donosi nezaboravno iskustvo i garantuje opuštanje od svakodnevnih problema.

Moderno opremljeni, skladnih boja, klimatizovani sa velikim prostorom za kretanje, a opet sa dovoljno nameštaja učiniće da ih zavolite na prvi pogled!

Apartmani su puni dnevnog svetla, što je jako bitno, i okrenuti tako da garantuju tišinu i mir tokom celog dana, koji jedino mogu remetiti ptice dok svojim cvrkutom pozdravljaju jutarnje sunce.

Za roditelje koji dođu sa malom decom, bitno je napomenuti da uvek postoji mogućnost ubacivanja dodatnog kreveca za vaše mališane, kako bi imali siguran san i oni, a i vi.

Higijena – nešto što se podrazumeva, a često nedostaje. Međutim, to nije slučaj sa Respect exclusive apartmanima. Uvek čista posteljina, peškiri, nameštaj, kupatilo, su nešto što ćete u svakom trenutku zateći i to se ne dovodi u pitanje!

Parking – Apartmani poseduju zaseban parking, namenjen samo gostima, osiguran rampom i kamerama, kako biste mogli da ostavite automobil bez razmišljanja šta mu se dešava.

Restoran – U prizemlju apartmana je jedan od najpoznatijih kafe-restorana u Nišu „Pleasure Čair“. U svakom trenutku možete do kasnih večernjih časova ispobati nešto iz njihove bogate kuhinje, a ukoliko uživate u udobnosti apartmana, ljubazno osoblje će vam rado doneti sve što poručite.

RESPECT EXCLUSIVE APARTMENTS
IX Brigade 27,lokal 4-A
061 6005055
FACEBOOK
www.respect-exclusive.rs

Odaberite Niš za konačnu destinaciju ili makar usputno odredište i budite sigurni da ćete sve ono o čemu maštate kada je smeštaj u pitanju naći u RESPECT EXCLUSIVE APARTMANIMA.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com