Društvo

Pesma za nesrećno nastradalog niškog repera Čonija “Srešćemo se gore”

Niški reper Mladi Jovča (Jovan Nikolić) posvetio je pesmu “Srešćemo se gore” svom prijatelju Goranu Iliću Čoniju koji je zajedno sa svojom majkom stradao u požaru.

“Čoni je zaslužio pesmu, hoću da ljudi ne zaborave kakav je bio, a bio je najpozitvniji čovek koga sam znao. Jednostavno je zračio nekom enregijom i pored svega što mu se desilo nikada ga nisam video tužnog, uvek je bio tu za svakog, da pomogne, da bude prijatelj”, rekao je  Nikolić.

On je dodao, da je sa Goranom u protekle tri godine snimio preko 60 pesama.

“Često je dolazio kod mene, snimali smo i družili smo se. On je imao težak život, ostao je rano bez oca, sestra mu je poginula sada je i on otišao zajedno sa majkom”, rekao je Nikolić.

Njih dvojica su snimili i više zajedničkih pesama, kaže, da Goranove pesme ostaju zauvek za sve one koji žele da ih čuju.

“Zajedno smo se smejali njegovim ludim i pozitivnim tekstovima, on je i kroz muziku i kroz život nosio tu enregiju koja je malo koga ostavila ravnodušnim”, kazao je Nikolić.

Pesmu je napisao, tri dana, posle Goranove sahrane, kako kaže, zna da bi on bio ponosan na njega zbog stihova koje mu je posvetio.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com