Zabava

Pero Defformero u Nišu

Nakon skoro pet godina, novokomponovana gastarbajt-metal atrakcija iz Novog Sada zvana „Pero Defformero”, nastupiće u Nišu u petak, 10. novembra u klubu Feedback od 22 sata.

Bend će ovom prilikom proslaviti sa niškom publikom 30 godina bivstvovanja na narodnoj sceni, ali i predstaviti novi album simbolično nazvan „Muzika za ljude bez prijatelja” koji je tim povodom i objavljen. Pored pesama sa novog albuma, na repertoaru će se naravno naći i svi ostali nepoznati estradni hitovi kao što su: „Gotičarka”, „Gastarbajter”, „Metal sviraću”, „Hipster”, „Došli smo do kraja puta” i mnogi drugi, koje je sigurno svako čuo u nekom čudnom satu nekog dobrog aftera.

Ono što ova internacionalna prekvalifikovana hipster-folk supergrupa nudi je jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi – PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Malobrojna, ali verna publika, ako je uopšte i imaju, imaće samim tim retku priliku, jer ovaj defformisani ansambl retko nastupa u Nišu, da uživa u savršenom spoju nespojivog.

“Ko dođe – kajaće se, ko ne dođe – kajaće se”, poručuju.

Ulaznice za ovaj veliki oproštajno-povratnički solistički koncert su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 1300 rsd u Vintage shop-u (Davidova 9), dok će na dan koncerta koštati 1500 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com