Društvo

Penzioneri iz Niša otputovali na besplatno letovanje

Penzioneri sa najnižim primanjima krenuli su u petak uveče put grčkog ostrva Evija na letovanje koje je za njih organizovala Gradska opština Medijana. Njih je ispratio predsednik opštine Milan Krstić.

Deca i unuci došli su da ih isprate i smeste u autobuse, baš kao što su oni njih nekada ispraćali, a u gradu Pefki oni će uživati do 6. juna.

Gužva oko autobusa i vesela lica naših starijih sugrađana uz stisak ruke i zahvalnost predsedniku što ih se opština setila i omogućila im da i oni odmore na moru govore da je Gradska opština Medijana napravila pravi potez.

„Želeli smo da našim sugrađanima koji su došli u neke lepe godine, a na žalost imaju male penzije i uglavnom nisu u mogućnosti da sami sebi plate letovanje, poklonimo odmor u društvu njima bliskih i srodnih ljudi po godinama i razmišljanju“, rekao je predsednik GO Medijana Milan Krstić .

On je putnicima poželeo srećan put, lepo vreme i dobar provod, a oni su ga pozvali da ih poseti i proveri kako im je u Grčkoj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com