Sport

Pejović se vratio u Radnički

Fudbalski klub Radnički nastavio je da pojačava svoje redove. „Novi-stari“ član Nišlija je pouzdani fudbaler sredine terena Aleksandar Pejović (30).

Pejović se vraća u Radnički nakon sezone u kojoj je igrao za Sarajevo i sa tim klubom osvojio Kup Bosne i Hercegovine. Pejović je dres Radničkog nosio u sezoni 2019/2020, kada je ostavio jako dobar utisak igrajući na poziciji zadnjeg veznog. Osim Radničkog i Sarajeva u karijeri je nastupao za Slogu iz Požege, Radnički iz Kragujevca, Sevojno, Slobodu, OFK Beograd, Mladost iz Lučana i beloruski Dinamo iz Minska.

“Drago mi je što sam ponovo dobio priliku da igram za Radnički, koji je veliki klub. Nekako mi se čini mi se da sam ovde ostao nedorečen i da sam otišao na pola posla, tako se sada vraćam da taj posao završim, zajedno sa mojim saigračima. Ciljevi kluba poklapaju se sa mojim ličnim ciljevima. Imamo dobru ekipu, borićemo se za vrh tabele i Evropu i to mi je veliki motiv. Raduje me i saradnja sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem. O njemu imam najbolje moguće mišljenje i uveren sam da će od svih nas izvući maksimum”, izjavio je Pejović.

Podsećamo da je Radnički juče angažovao golmana Damira Kahrimana, dok je ugovor sa klubom produžio vezista Aleksandar Kovačević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com