Sport

Pehar i pet medalja kikbokserima Niša

Na Full Contact prvenstvu Srbije, održanom ovog vikeda u Senti, takmičari Kik boks kluba „Niš“, još jednom su napravili dobar rezultat, gde su svih pet takmičara osvojili medalje, kao i PEHAR za NAJBOLJEG borca koji je pripao Milošu Jankoviću.

Foto: Kik boks klub Niš

1. Miloš Janković——-81 kg, ZLATNA medalja,“A“ klasa , i PEHAR za najboljeg borca

2. Lazar Arsić————–57 kg, ZLATNA medalja, juniori

3. Stefan Jovančić——+91 kg, SREBRNA medalja, seniori „B“ klasa

4.Natalija Gligić———–60 kg, srebrna medalja, juniori

5. Nikolina Stevanović–50 kg, bronzana medalja, kadeti

Foto: Kik boks klub Niš

„Na Ful Kontakt smo izašli sa malim brojem takmičara, zbog troškova samog takmičenja, dok ćemo u punom sastavu nastupiti na nama najznačajnijem takmičenju „BALKANS BEST FIGHTERS“, međunarodni turnir, koji po četvrti put organizujemo u Nišu, 15-17. novembra 2019. godine, u Hali „Mika Antić“, gde očekujemo učešće preko 700 takmičara iz dosta država. Prijave za turnir su u toku, za sada su prijavljeni kikbokseri iz Bugarske, Rusije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Slovenije, Grčke i Srbije. Prijave traju do 8.11. tako da se očekuje još dosta takmičara i zemalja“, istakao je Srđan Radulović-trener KBK „Niš“, i organizator turnira.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com