Hronika

Pedofil ili pijanac kod škole „Car Konstantin“?

Javnost u Nišu uznemirile su informacije o pedofilu koji spuštenih pantalona onaniše i dozvia devojčice u blizini škole „Car Konstantin“, medjutim u policiji kažu da nemaju takvu prijavu roditelja i dece.

„Nška policija traga za muškarcem koji je početkom nedelje primećen kako se pijan tetura i skida pantalone na trotoaru pored Medicinskog fakulteta, ali nema prijavu da je to lice na bilo koji način ugrožavalo decu iz obližnje osnovne škole, kazali su agenciji u Poliicijskoj upravi u Nišu.

U policiji kažu da su najpre na društvenim mrežama a potom u medijima pojavile infromacije da je u blizini škole pedofil sa spuštenim pantalonama onanisao i dozivao devojčice.

„Mi takvu prijavu roditelja i dece nemamo. Imamo prijavu direktora škole o pijanom licu koje je skidalo pantalone pored fakulteta“, izjavili su u policiji.

U policiji su kazali da proveravaju sve informacije koje su se pojavile u vezi s tim slučajem i da radi na utvrdjivanju identiteta muškarca koji je primećen kod Medicinskog fakulteta.

Prema natpisima roditelja na društvenim mrežama, muškarac je sa spuštenim pantalonama onanisao i dozivao devojčice u ponedeljak popodne na parkingu izmedju Medicinskog fakulteta i škole „Car Konstantin“, a pobegao je kada je jedan od očeva koji je čekao dete ispred škole krenuo da ga juri.

Majka koja je devojčicu dovela u jutarnjim satima u školu kaazala je da ju je nepoznati muškarac dozivao iz žbunja „mac, mac“ ali da je pobegla kada je krenuo da joj se približava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button