Društvo

PAŽNJA: Oni su nama pomogli, sada SMO MI POTREBNI NJIMA

NAJVEĆI CRTEŽ NA SVETU

Pozivamo vas SVE, mame, tate, drugare, učitelje, profesorke, vaspitačice, bake, deke, da se sa svojim malim drugarima pridružite jednoj veeelikoj akciji čiji je NURDOR deo, kažu u niškoj Roditeljskoj kući.
Moguće da ste već čuli za naše velike prijatelje AGEOP RICERCA iz Bolonje. Oni su među zaslužnima što NURDOR danas postoji i što je ono što jeste. Pored prijateljstva, podrške, obuke i mentorstva obezbedili su i najveću donaciju za izgradnju nove bolnice u Nišu. Veliki broj dece koja iz Srbije idu na lečenje u Bolonju boravi u AGEOP roditeljskoj kući poptuno besplatno za sve vreme trajanja lečenja. Takođe, AGEOP je omogućio da medicinsko osoblje iz Srbije boravi u Bolonji više puta na edukacijama i praktičnim obukama, takođe besplatno.
Sada je došao trenutak da mi pomognemo njima!
Kako bi uspeli da sačuvaju Roditeljsku kuću u Bolonji neophdno je da do proleća 2021. godine obezbede ogromna novčana sredstva. U tu svrhu organizuju brojne akcije, boreći se sa svim preprekama koje je izazvala epidemija virusa korona.
U oktobru ove godine pokušaće da naprave NAJVEĆI CRTEŽ NA SVETU i prodajnu izložbu na trgu Piazza Magiore u Bolonji. Naša ideja je da Srbija bude deo ovog crteža i da pošaljemo našim prijateljima bar 2.000 radova malih kreativaca iz naše zemlje.
Pridružite nam se, pošaljite nam svoje radove i radove vaše dece, učenika, komšija, prijatelja, drugara na adresu Čolak Antina 16, Beograd do 20.09.2020. godine i učinite da vaša umetnička dela budu izložena i prodata ove jeseni u Bolonji kao deo velikog i divnog projekta podrške i prijateljstva.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com