DruštvoHronika

Paunović o nezgodi na autoputu: Nisam se osećao bezbedno, srećom moj sin i ja nismo povređeni (FOTO+VIDEO)

Niški producent Oliver Paunović i njegov maloletni sin pukom srećom ostali su nepovređeni kada su juče pala tri kamena bloka betona na njegov automobil koji je bio u pokretu, od kojih je jedan bio težak oko pet kilograma o čemu su pisale Niške Vesti i brojni nacionalni mediji. Zaštita za panoramsko staklo zadržala je beton na krovu automobila.

JP “putevi Srbije” postavilo je znak upozorenja koji se nalazi ispred nadvožnjaka, a saopštili su i da je krenulo uklanjanje onih dotrajalih betonskih blokova koji prete da padnu na kolovoz i ponovo dovedu do slične nezgode i ugrožavanja sigurnosti.

U saopštenju navode da, kada vremenski uslovi dozvole, nadvožnjak će biti trajno saniran.

Dežurne ekipe su odmah izvršile obilazak lica mesta i postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju, dodaju oni.

„U toku večernjih sati dežurne ekipe izvršile su hitan vanredni pregled nadvožnjaka i počeli sa uklanjanjem nestabilnih delova zaštitnog sloja betona i nastaviće tokom sutrašnjeg dana. Po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika pristupiće se trajnoj sanaciji oštećenja na nadvožnjaku“, preciziraju u saopštenju JP Putevi Srbije.

Foto: JP Putevi Srbije
Printscreen; Foto: RTS

“Razmišljao sam prvo da neko puca ili da neko baca nešto odozgo. Na kraju sam shvatio da je ipak pao deo mosta ispod kojeg smo prolazili. Jednostavno, nisam se osećao prijatno, najviše zbog toga jer je na suvozačevom mestu sedeo moj maloletni sin. Tri dela betona su pala, jedan je udario u šoferšajbnu, ali u sam vrh, tako da se nije rascvetala, drugi je udrario u panoramski krov, sreća da je ima svoju zaštitu, te beton nije uleteo u auto, a treći je udario u zadnji deo auta”, kazao je Paunović za RTS.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com