Servisne

“Parking servis” Niš: Komunikacija sa građanima mailom ili telefonom

Tokom trajanja vanrednog stanja javno komunalno preduzeće „Parking servis“ Niš obavljaće poslove iz svoje nadležnosti.

U JKP “Parking servis” Niš kažu da se i dalje vrši kontrola i naplata parkiranja u zoniranom području, a garaže i parkirališta rade po standardnom režimu. Služba signalizacije, javnog osvetljenja i novogodišnje dekoracije radi svakodnevno od 7 do 19 sati.
Korisnički servis je zatvoren za rad sa strankama, ali se komunikacija obavlja putem mejla info@nisparking.rs i broja telefona 018/517 778 radnim danima od 7 do 19 sati.

Iz ovog preduzeća tvrde da građani neće biti u mraku, te mogu i dalje da prijavljuju probleme i kvarove na javnom osvetljenju slanjem mejla na osvetljenje@nisparking.rs ili putem brojeva telefona 018/415 0970 i 018/415 0971.
Služba za prenos nepropisno parkiranih vozila radi i po nalogu nadležnih organa sva uklonjena vozila prenosi na plac na Depou.
Za sva pitanja, pored navedenih brojeva telefona, građanima je na raspolaganju i broj za besplatan poziv 0800/208 208.

“Rok za plaćanje dnevnih karata produžava se do ukidanja vanrednog stanja, bez obračunavanja kamate. Takođe se produžava i rok za podnošenje reklamacija za izdate dnevne karte, uz napomenu da reklamaciju za izdatu dnevnu kartu. Kao i do sada, može se popuniti na sajtu preduzeća ili poslati putem imejla info@nisparking.rs”, navode u JKP “Parking servis”.

Podnošenje zahteva za izdavanje pretplatnih karata može se izvršiti putem sajta www.nisparking.rs ili slanjem popunjenog Zahteva za izdavanje pretplatne karte na pretplata@nisparking.rs. Podnošenje zahteva za izdavanje stanarskih karata se može izvršiti na sajtu JKP “Parking servis” Niš. Plaćanje dnevnih karata možete izvršiti preko ibenkinga, slanjem SMS-a ili preko parkomata koji se nalaze na dvema lokacijama u Nišu, Nikole Pašića boj 24 i Cara Dušana broj 2.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com