Servisne

Parking servis “Niš”: Aplikacija za plaćanje parkiranja

Javno komunalno preduzeće „Parking servis” – Niš, u saradnji sa beogradskim Parking servisom, nudi korisnicima aplikaciju koja omogućava brzo, jednostavno i sigurno plaćanje parkiranja slanjem SMS poruke, platnom karticom ili sredstvima deponovanim u samoj aplikaciji.

Aplikacija se može koristiti za plaćanje parkiranja u Nišu i Beogradu i može se koristiti za više vozila jednostavnim unosom registarskih oznaka.

 

Aplikacija prepoznaje zonu u kojoj je vozilo parkirano i nudi različite mogućnosti plaćanja- slanje SMS poruke, plaćanje karticom ili plaćanje iz depozita.
Korisnici sa svoje platne kartice mogu da prebace iznose u vrednosti od 200 do 5.000 dinara u polje „depozit” u samoj aplikaciji i tim sredstvima mogu da plaćaju sve usluge bez dodatnih troškova.

Plaćanje direktno sa platnih kartica je opcija koja je pre svega za strance i korisnike koji ne mogu da plaćaju parkiranje putem mobilnih telefona jer nemaju karticu sa mrežom domaćeg operatera.

Aplikacija navodi do garaža i parkirališta uz tačan prikaz trenutnog broja
slobodnih mesta.


Parkiranje u garažama se od sada može platiti elektronski, bez odlaska na blagajnu, skeniranjem slipa koji korisnici preuzimaju na ulasku u parkiralište i plaćanjem onlajn direktno iz aplikacije.

Zvaničnu aplikaciju Parking servisa za mobilne telefone korisnici mogu besplatno da preuzmu u „Google Play” i „App Store” prodavnicama, kao i skeniranjem QR koda.

Kompletno Korisničko uputstvo možete naći na sajtu JKP-a „Parking servis“- Niš u odeljku Dokumenti/Uputstva https://www.nisparking.rs/sr/uputstva

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com