Promo

Parcijalna mezoterapija u DR VAIS centrima

Mezoterapija je efikasna medicinska antiaging metoda široko primenjivana u svetu. Princip rada i efekata mezoterapije je sledeći: lekar injektor sterilnim mezoiglicama izvodi proceduru sa velikim brojem uboda, kojima se koža minimalno oštećuje, ali se aktivne supstance mezokoktela (vitamini, oligoelementi, peptidi, aminokiseline, nukleinske kiseline, hijaluronska kiselina) ubacuju u središnji sloj kože. Na taj način koža je ishranjena neophodnim nutrijentima dubinski.

Aktivne supstance koktela smanjuju vidljivost površinskih bora i podstiču tonus lica, osvežavaju, hidriraju, podmlađuju i zatežu kožu lica, vrata, dekoltea i ostalih delova tela. Rezultat je svež izgled lica i hidrirana koža.

U Dr VAIS centrima se sprovode različite vrste mezoterapija i radi što većeg komfora pacijenti na raspolaganju imaju i varijantu PARCIJALNIH MEZOTERAPIJA odnosno mezoterapija za ciljano određene delove lica u odnosu na indikaciju. Na taj način, može se ciljano tretirati:

regija oko očiju (vizuelno umanjenje podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju),

regija čela (hidratacija, poboljšanje tonusa i manja vidljivost fiksiranih bora),

regija vrata i dekoltea (smanjena vidljivost bora i poboljšanje kvaliteta kože te regije).

Parcijalne mezoterapije se izvode na koži koja je predhodno očišćena i blago anestezirana tako da je sam tretman vrlo komforan za pacijente.

Parcijalne mezoterapije se sprovode u seriji tretmana, 4-6 tretmana na 7-14 dana. Efekat mezoterapija je kumulativan, ali rezultate možete videti već nakon prvog tretmana.

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji DR VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com