Promo

PANTENOL – Vaš najbolji prijatelj nakon sunčanja

Pantenol krema jedan je od najpoznatijih preparata kada je u pitanju nega kože. Benefiti pantenola pokazali su se kao mnogobrojni, a krema se koristi za negu kože tela i lica.

Lepo je leto provoditi napolju, ali preterana izloženost suncu može nepovoljno da deluje na našu kožu.

Koža tokom leta postaje suva, oštećena, a neretke su i opekotine koje dobijemo kada smo previše izloženi suncu. Korišćenje panteol kreme tokom leta povoljno utiče na našu kožu, vraća joj elastičonst i doprinosi da izlgeda sveže i zdravo.

Ono u čemu je pantenol najbolji, jeste da umanjuje svrab, crvenilo, smiruje upale, opekotine i podstiče stvaranje novih ćelija. Nove ćelije menjaju stare koje su oštećene i tako se podstiče i ubrzava proces regeneracije oštećenja kože.

Toplo vreme i sunce čine našu kožu suvom i to može stvoriti neprijatne probleme. Upotreba pantenola značajno poboljšava hidriranost površinskih slojeva kože. Hidrirana koža je elastična i nežna, a samim tim i lepa. Pantenol krema savršena je za suvu kožu, kao i kožu sklonu pucanju, ljuštenju i perutanju.

Tokom letnjih meseci uvek je poželjno imati pantenol kremu kraj sebe. Mogu je koristiti i odrasli i deca, pogodna je za sve tipove kože i biće Vaš najverniji saputnik dok uživate na letnjem suncu.

Proizvode iz Fitogal kolekcije firme Dcp Hemigal možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com