Promo

Pantenol krema – NAJVERNIJI prijatelj kože

Pantenol krema jedan je od najpoznatijih preparata kada je u pitanju nega kože. Benefiti pantenola pokazali su se kao mnogobrojni, a krema se koristi za negu kože tela i lica.

Poboljšava teksturu i elastičnost kože, a takođe štiti od spoljašnjeg stresa, umanjuje svrab, crvenilo i smiruje upale.

Hidrira kožu

Upotreba pantenola značajno poboljšava hidriranost površinskih slojeva kože. Hidrirana koža je elastična i nežna, a samim tim i lepa. Pantenol krema savršena je za suvu kožu, kao i kožu sklonu pucanju, ljuštenju i perutanju.

Obnavlja ćelije kože

Pantenol podstiče stvaranje novih ćelija. Nove ćelije menjaju stare koje su oštećene i tako se podstiče i ubrzava proces regeneracije oštećenja kože. Upotreba kreme sa pantenolom pomaže nakon tetovaža, kod regeneracije manjih rana, opekotina, akni, ekcema…

Tokom letnjih dana neretko se desi da zadobijemo opekotine od sunca. Pantenol je izuzetno efikasan u tim situacijama i doprinosi brzom oporavku oštećene kože.

Umiruje kožu

Kombinacija hidratantnog dejstva i obnove, koži pruža sposobnost smirivanja iritacije, crvenila i svraba. Kreme sa pantenolom povoljno utiču i olakšavaju ujede insekata, neprijatnosti usled opekotina ili manjih povreda na koži.

Pored ovoga Pantenol krema neretko se koristi i za kožu lica, kada se javljaju problemi sa aknama ili borama, a takođe redovna upotreba tokom trudnoće u velikom procentu smanjiće nastanak neželjenih strija.

Pantenol krema je vaš najverniji prijatelj u svakoj situaciji. Zato je savet je imate uvek u svojoj kućnoj apoteci ili ponesete gde god krenuli.

Pantenol krema Fitogal kolekcije idealna je za negu svih tipova kože. Redovna upotreba učiniće vašu kožu hidriranom, lepom i nežnom.

Proizvode iz Fitogal kolekcije firme Dcp Hemigal možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com