Društvo

PANO SA FOTOGRAFIJAMA: Letovanje završeno uspomene ostale

Osnovnoj školi „Ćele Kula“ u Nišu uručen je pano sa fotografijama letovanja, na koje je 40-oro učenika ove škole putovalo u organizaciji Gradske opštine Medijana.

Pano je direktorki Zorici Jovanović predao zamenik predsednika opštine Zdenko Sedlar, podsetivši na odličnu dosadašnju saradnju sa školom i nadu da će ona u budućem periodu biti još bolja.
On je pozvao učenike ove škole da se za svaku vrstu pomoći i organizacije obrate Opštini Medijana, jer će uvek naići na otvorena vrata.

Direktorka Jovanović je zahvalila Gradskoj opštini Medijana na svemu što čini za učenike ne samo ove, već i svih drugih škola na njenoj teritoriji. Uspomene sa letovanja i igara na pesku i vodi već su našle mesto u školi, među učeničkim radovima i nagradama.

Panoe sa slikama i porukama sa ovogodišnjeg letovanja dobiće i svih ostalih devet osnovnih škola, čiji su učenici bili odabrani da letnji odmor provedu u Grčkoj o trošku najveće niške opštine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com