Društvo

Palilulci posetili dame u Domu za stara lica i odneli poklone

Predsdnik Gradske opštine Palilula i predstavnici Kancelarije za mlade ove opštine obišli su danas na Međunarodni dan žena Osmi mart dame u Domu za stara lica Eskulap i odneli poklone.

“Pokloni su najmanje bitni u celoj priči. Kako su nam se te divne dame obradovale, to je trebalo doživeti”, kaže predsednik Gradske opštine Palilula Bratisav Vučković.

Eskulap je dom za stara lica koji se nalazi na teritoriji ove niške opštine i čelnici opštine imaju običaj da na važne datume budu njihovi gosti. Dom okuplja bizu 100 korisnika, a prilikom današnje posete dobili su pokon od opštine, cveće i voće kako bi se korisnici osvežili i zasladili.

Foto: GO Palilula

“Imamo tu praksu da na važne datume obilazimo naše starije sugrađane. Uživamo u tim susretima jer vidimo i osećamo da ih to puno raduje. Nastavićemo sa ovom divnom praksom jer i nama ovi susreti puno znače. Razmišljamo u pravcu kako mi mladi možemo da im pomognemo i takve akcije ćemo sprovoditi i ubuduće”, rekla je Emilija Marković, koordinatorka Kancelarije za mlade koja je uz Miloša Miloševića jedna od pokretača brojnih humanitarnih akcija na teritoriji ove opštine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com