Društvo

„Palilula sadnicama za zeleniji Niš“ na Sajmu automobila

U Hali “Čair“ se do nedelje 6. oktobra održava Sajam automobila.

Opština Palilula je podržala organizaciju ove manifestacije i na svom štandu je ugostila JP Srbija šume – Šumsko gazdinstvom „Niš“, koje ove godine obeležava 33. godine postojanja.

Predstavnici ove ustanove delili su učesnicima i posetiocima sajma sadnice smrče i bora a opština Palilula je ovim povodom obezbedila sadnice tuje, šimšira, lavande, ruzmarina…

„Odlučili smo se za ovu akciju kao akcija ravnoteže, da za svaki prodat auto, najmlađim i najstarijim posetiocima sajma poklonimo sadnice. Teži se zdravim izvorima energije i a mi na Paliluli želimo da kako naša Palilula tako i čitav grad NIš zdravije diše“, kazao je Vučković za Niške Vesti.

Po rečima predsednika opštine Bratislava Vučkovića, prateći „zelenu agendu“ u saradnji sa partnerima iz Evropske unije Gradska opština Palilula teži očuvanju okoline i jako podržava upotrebu elektromobila.

Predsednik Gradske opštine Palilula Niš Bratislav Vučković sa saradnicima, članom opštinskog veća Sašom Usenovićem i šefom Odseka za privredu i lokalni ravoj Milanom Nikolićem, obišao je Sajam automobila i izrazio zadovoljstvo velikom broju izlagača.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com