Društvo

Palilula bira najbolju sportistkinju amatera

GO Palilula uputila Javni poziv za izbor uspešnih amaterskih sportistkinja na svojoj teritoriji za period 2018/2019. godina.

Javni poziv važi za sve sportske klubove sa teritorije ove gradske opštine, koji treba da dostave svoje predloge u skladu sa uslovima konkursa.

Predložene amaterske sportistkinje moraju biti starosti do 16 godina i da imaju prebivalište na teritoriji GO Palilula, sa rezultatima postignutim u periodu 2018/2019. godine.

Prijave na Javni poziv sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti lično ili preporučenom pošiljkom na adresu: Gradska opština Palilula-Niš, ul.Branka Radičevića br.1, 18000 Niš, sa naznakom – Prijava za javni poziv – „Promociju uspešnih amaterskih sportiskinja.

Izbor predloženih kandidatkinja koje ispunjavaju uslove Javnog poziva izvršiće Komisija, a odluka o izboru biće objavljena na zvaničnom sajtu opštine, www.palilula.eu i na oglasnoj tabli GO Palilula, Branka Radičevića br. 1, Niš.

O detaljima konkursa na sajtu GO Palilula – rubrika konkursi, a zainterovani mogu kontaktirati i Adrianu Anastasov, predsednicu Skupštine GO Palilula na telefon 018/ 290-600 ili 566-022.

Javni konkurs se sprovodi u okviru realizacije „Strategije za unapređenje rodne ravnopravnosti” Gradske opštine Palilula – Niš sa „Akcionim planom 2017-2021. godine”, i ostvarivanje projekta „Promocija uspešnih amaterskih sportiskinja”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com