Društvo

Paketići za decu vrtića u Sićevu

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik GO Niška Banja Dušan Živković posetili su decu i podelili im novogodišnje paketiće u vrtiću u Sićevu koje radi u sklopu OŠ „Nadežda Petrović“. Podeljeno je oko 60 paketića.

Gradonačelnica Dragana Sotirovski je podsetila da je gradski karavan prošle godine počeo upravo iz Sićeva. I ove na istom mestu, da se podsete šta je urađeno, ali i da najave nove radove.

Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša

“Prošla godina je bila uspešna, ako i ova bude makar malo uspešnija, bićemo zadovoljni. Ono što smo dogovorili sa ljudima iz Sićeva to smo i ispunili. Dobili su put do samog sela, zatim sekundarnu vodovodnu mrežu, a ove godine nas očekuje posao u samom selu, da sredimo put do groblja i da ovi ljudi imaju kompletnu infrastrukturu”, istakla je Sotirovski.

Dodala je da je Grad tu uvek za relane zahteve meštana. Podsetila je da je rađeno u svim opštinama, pa je tako Pantelej dobio najviše novoizgrađenih ulica, a Palilula najviše rekonstruisanih. Obećava da će taj tempo komunalne izgradnje biti  nastavljen i 2023. godine.

Dušan Živković, predsednik GO Niška Banja

“Veliko mi je zadovoljstvo što se drugu godinu zaredom nalazimo u Sićevu. Pored toga što smo doneli paketiće, doneli smo i lepe vesti. Grad Niš je prošle godine asfaltirao deonicu oko 1,8 metara puta na samom ulazu u Sićevo, završena je vodovodna mreža duga negde oko 2 kilometra, a danas smo meštanima obećali da ćemo sa prvim lepim danima asfaltirati i deonicu puta od ulaska, pa do samog kraja sela”, rekao je predsednik opštine Dušan Živković.

On je podsetio da se zajedno sa Savetom građana i Eparhijom niškom radi na rekonstrukciji crkve Svetog Ilije u centru sela, tako da će i taj objekat do kraja godine dobiti drugačiji i bolji izgled.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com