Društvo

Paketići za decu u Domu i hraniteljskim porodicama

Privrednici koji posluju na teritoriji GO Pantelej u dovovoru sa ovom opštinom pripremiće 35 novogodišnjih poklon paketića za decu u Domu „Duško Radović“, a  najavljena je donacija još 220 paketića namenjenih deci u hraniteljskim porodicama.

U duhu postojeće dobre saradnje Gradske opštine Pantelej i privrednika sa ovog područja, predsednica Nataša Stanković i članovi užeg opštinskog rukovodstva održali su radni sastanak sa vlasnicima preduzetničke radnje „Roštilj Domaćin“, Nenadom i Milenom Stojadinović i direktorima Doma „Duško Radović” i Centra za porodični smeštaj i usvojenje, kao ustanova koje su sastavni deo jedinstvenog kompleksa u sedištu Opštine.

‘’Ovaj gest dobre volje privrednika koji posluju na području Opštine Pantelej rezultat je uspostavljene plodne saradnje, uzajamnosti i jačanja partnerstva javnog i privatnog sektora kao deo dobre prakse novog rukovodstva Opštine’’- kažu u GO Pantelej.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com