Društvo

Paketići deci boraca i mališanima osoba sa invaliditetom

Tradicionalno, i ove godine, u Gradskoj kući je održano uručenje novogodišnjih paketića deci ratnih boraca i deci osoba sa invaliditetom. Paketiće su obezbedili Udruženje „Ljubi bližnjeg svog“ iz Niša i škotska organizacija „Blajtsvud Srbija“ uz pomoć Grada Niša.

 

„Deca su nam najvažnija. Znači i za nas ratne veterane, koji smo, kada je trebalo bili tamo gde je trebalo. Grad Niš nas nije zaboravio. Nas, našu decu, naše unuke, to je jedan zaista divan gest“, rekao je Dejan Račić, zastavnik prve klase u penziji, pripadnik 63. padobranske brigade.

Gradonačelnica je zahvalila organizacijama koje su donirale paketiće, i okupljenim mališanima poželela srećne praznike.

„Kad vas vidim ovako slatke i nasmejane, to mi je jedna velika nagrada. Pozdravljam vas ime humanitarne organizacije „Ljubi bližnjeg svog“, a takođe i organizacije iz Škotske „Blajtsvud Srbija“, koja ima svoju kancelariju u Srbiji. Mi smo ove godine uspeli smo da od njih dobijemo ove paketiće, koje su spakovali u ovim lepim kutijama. Drago mi je što su Grad i gradonačelnica sa svojim saradnicima omogućili i ostale poklone“, poručio je Čedo Ralević iz organizacije “Ljubi bližnjeg svog”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com