DruštvoServisne

Pada prvi sneg u Nišu (VIDEO)

U višim delovima grada već uveliko pada sneg. Snegu se raduju najviše deca ne i putari, koji su kažu spremni za prve veće padavine.

Više padavina biće na jugozapadu, jugu, jugoistoku i istoku Srbije, u nižim i brdskim predelima formiranje snežnog pokrivača visine od pet centimetara do 20, a na planinama lokalno i više od 30 centimetara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

AMSS: Moguć sneg na putevima u južnim i istočnim delovima Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da snega može biti na putevima na jugozapadu, jugoistoku i istoku Srbije, posebno u planinskim predelima, zbog čega je obavezna upotreba zimskih guma i opreme.
Prema informacijama zimske službe JP “Putevi Srbije”, u toku su preventivne intervencije putara jer se tokom dana očekuje sneg na području Užica, Zlatibora, Bajine Bašte, Nove Varoši, Prijepolja, Kruševca, Zaječara, Niša i Vranja.

Snežne padavine na putevima Sjenice, Ivanjice, na prilazima Kopaoniku i u višim planinskim predelima Novog Pazara uslovljavaju usporenu i otežanu vožnju, dodaje se u saopštenju. Zbog mogućeg povremeno i pojačanog vetra preko planinskih prevoja vidljivost može biti smanjena što dodatno može otežati vožnju na Pešteru, Goliji, Tari, Kadinjači, Goču, Kopaoniku, Crnom Vrhu i Vlasini.

U nedelju hladno sa padavinima, na planinama sneg

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com