Društvo

“Oživeo” još jedan deo Delijskog visa

Udruženje Radne akcije Delijski vis, oživelo je još jedan deo svog naselja. Ovog puta projekat je realizovan pod pokroviteljstvom GO “Palilula”, a po konkursu za realizaciju projekta i programa koji se tiču javnog interesa.

Stanari ovog dela grada dobili su još jedan uređeni kutak, koji su u ovom Udruženju nazvali “Mesto za sve”.

Postavljen je sto za stoni tenis za spoljašnju upotrebu, sto sa klupom, žardinjere, kante za smeće i mali roštilj. Posle deset radnih dana, uloženog truda i kvalitetno i korisno provedenog vremena završen je još jedan mikro kutak za vedre i lepe prolećne dane koji nam predstoje.

“Uložili smo puno smeha, puno druženja i pozitivne energije da stvorimo nešto i da nastavimo da od našeg naselja pravimo lepše i kvalitetnije mesto. Ponosni smo na članove našeg udruženja, vredne momke, kulturne, sa onim pravim gradskim manirima koji bi trebalo da krase svakog građanina”, kazali su predstavnici Udruženja.


Oni su poručili građanima da čuvaju svoje naselje, svoj grad i svoj mali kutak sreće, on sigurno postoji, a ako ipak mislite da ne postoji, ne očajavajte već zavirite iza ugla, tu je, samo trebaš biti dovoljno hrabar da ga prigrliš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Super, bravo svaka čast.. sve će biti realizovano osim da mi na Delijskom Visu u ulici Petra Velebita dobijemo vodu, kanalizaciju struju i asfalt. Niko nas ne ferma 5 posto, pisali gradonacelnici, opstini palilula. Ma nema nama pomoci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com