Promo

Ovo morate da probate! Recepti za pripremu NOVOGODIŠNJIH I BOŽIĆNIH PRAZNIČNIK TRPEZA

Novogodišnje i božićne praznike, najlepše i najsvetlucavije doba godine obojite i ulepšajte mirisnim i zavodljivim novogodišnjim jelima i poslasticama, nešto drugačijim nego što ste do sada to radili.

Svako prilikom spremanja ima svoju rutinu i recepte po kojima spremaju praznične trpeze, ali ono što je danas poseban izazov, to je pronaći nešto novo i drugačije i totalno iznenaditi sve ukućane, porodicu i prijatelje.

Da pravljenje prazničnih jela i poslastica bude lakse, brže i jednostavnije predlažemo vam aparate i recepte iz Fagor/ Coral kuhinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coral Srbija (@coralelectric)

Jednostavan način pripreme namirnica, a kvalitetan, hranljiv i brz obrok je ono što odlikuje Fagor/ Coral aparate. Zahvaljujući kvalitetu čuvaju se hranljivi sastojci, vitamini i minerali u obrocima i napicima koji se sa lakoćom pripremaju.

„Coral proizvodi imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. Poseduju sertifikate verifikovanih stranih i domaćih istituta za kontrolu kvaliteta, imaju odličnu podršku po pitanju garancije, servisa i dostupnosti rezervnih delova, a pri tom imaju pristupačnu cenu. Direktnom online prodajom cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Coral nudi“, kažu i za to se zalažu u Fagor-Coral timu.

Više slobodnog vremena, manje vremena provedenog u kuhinji i spremanju kuće, je i više kvalitetnog vremena za Vas i Vašu porodicu!

Recepti iz Fagor/Coral kuhinje su za sve one koji želi da podignu svoje kuvanje na viši nivo. Donosimo Vam orginalne recepte koji će Vam pomoći da u kuhinji budete pravi čarobnjak i ekspert. Uz Fagor/Coral proizvode spremanje hrane će Vam biti lakše, lepše, brže i zabavnije. Pustite maštu na volju, i stvarajte umetnost u svojoj kuhinji, jer šta je kuvanje nego jedna vrsta umetnosti.

Fagor/ Coral praznični recept za „Zimske krofnice“

Zimske krofnice svojim opojnim mirisom unose praznik u Vaš dom i donose sreću za sve ukućane!

SASTOJCI ZA ZIMSKE KROFNICE
1 jaje
1 čaša mleka
2 kašike šećera
1 kesica vanilin šećera
500 g brašna
1 kesica praška za pecivo
1 prstohvat soli
2 kašike meda
2 kašike putera
1 šolja narendane bundeve ili jabuke
cimet po ukusu (cimet možete dodati i u testo za intenzivniji ukus)

PRIPREMA:
Narendanu bundevu ili jabuku kratko prodinstajte na puteru dok ne omekša. Ostavite da se malo prohladi i dodajte med. U posebnoj činiji umutite jaje sa šećerom i vanilin šećerom, dodajte mleko i uz stalno mućenje polagano dodajte brašno sa praškom za pecivo i solju. Kada dobijete glatku masu dodajte bundevu ili jabuku i promešajte da se dobije ujednačena smesa. Po potrebi dodajte još malo brašna ako se smesa ne odvaja od zidova posude. Kašikom punite kalupe prethodno zagrejanog aparata za krofnice. Kada punite kalupe vodite računa da stavite dovoljnu količinu smese, da donji kalupi budu do vrha puni kako bi, kada narastu, gornje stranice krofnica mogle da se ispeku. Pecite ih u aparatu par minuta, dok ne zamirišu i ne porumene. Gotove krofnice hitro izvadite iz kalupa, najlakše viljuškom.Krofnice prelijte medom, pospite cimetom ili prah šećerom i Vaše zimske krofnice su spremne za degustaciju.

Uz jedinstveni aparat za mini krofniceMama’s doughnuts  biće Vam potrebno samo nekoliko minuta da ove ukusne poslastice svaki put pripremite na drugačiji način – i nikada vam neće dosaditi!

Prelijete ih glazurom po želji, namažete kremom ili džemom, pospite šećerom u prahu, medom, šlagom ili čokoladom, i dok su još uvek tople i mekane poslužite sebe, vašu podoricu i prijatelje – prijatno!

POSEBNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA! Fagor/ Coral tim svakog meseca nude veliki izbor sniženih cena malih kućnih aparata, kuhinjskog posuđa, porcelana i bele tehnike. Posebnu ponudu u kojoj se nalazi i jedinstveni aparat za mini krofnice možete pogledati OVDE.

Sve dodatne informacije i detalje u vezi proizvoda možet dobiti na broj telefona 063/424-793.

FACEBOOK + INSTAGRAM FAGOR/CORAL Electric

 

Posebne pogodnosti kupovine:

10% POPUSTA ZA ONLINE NARUDŽBINE – Ostvarite 10% popusta za narudžbine putem sajta za plaćanje pouzećem ili platnim karticama

DO 12 JEDNAKIH MESEČNIH RATA – Platnim karticama za kupovinu na kredit možete platiti i do 12 jednakih mesečnih rata

BESPLATNA DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU – Besplatna isporuka proizvoda na kućnu adresu kurirskom uslugom Post Express-a Pošte Srbije

24 MESECA GARANCIJE NA SVE PROIZVODE – Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com