Društvo

Ovo je pogled sa prozora stana u ulici Zorana Đinđića (FOTO)

Pogled sa prozora prvog sprata stana u ulici Zorana Đinđića, preko puta Gradske bolnice, više je za horor film ili apokaliptičnu viziju sveta. Nikako nije za pogled iz dnevne sobe solitera koji se nalazi u jednoj od glavnih niških ulica. Žena koja živi u ovom stanu samohrana je majka, teško je obolela, a sada ona i ćerka žive u strahu od pacova i požara.

Nišlijka čije je ime poznato redakciji, kaže da joj se ispod prozora množe pacovi, oko otpada koji na ovaj plato, više nego logično, bacaju komšije sa spratova koji se nalaze iznad njenog stana. Ispod ovog platoa je reklama i ulaz u banku koja se nalazi u podnožju zgrade.

Kaže da je više puta pozivala komunalnu policiju, a intervenisala je i Skupština stanara zgrade, ali bez efekta.

Dodaje i da joj je nedavno, kroz prozor dnevne sobe, ušao pacov. Među otpadom je najviše praznih kutija od cigareta i opušaka, pa svaku noć pre spavanja,  prospe kofu vode, u strahu da će neki opušak da joj zapali dom.

Dodaje da je nemoćna, a gomila đubreta sve veća.

Mnogo puta do sada Niške Vesti su objavljivale slike na kojima se vidi odraz sve veće komunalne nekulture građana Niša, ali ove fotografije su toliko zastrašujuće, da javno pozivamo komunalnu policiju da već koliko sutra reaguje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com