Promo

OVDE SE VEŽBANJE ZAVOLI: Personalni trening – NAJBRŽI put do rezultata – TOP FORM

Ukoliko ste odlučili da počnete da vežbate, da se posvetite sebi, svom zdravlju, svom telu, personalni trening je prava opcija. Kao što mu i sam naziv kaže, radi se o treningu koji je prilagođen vama, vašim ciljevima i trenutnim sposobnostima. Kroz treninge će vas voditi stručnjak koji će samo za vas da kreira fizičke aktivnosti.

“Od osnivanja Top Forma Fitness Wellness centra, 2000. godine, sam se trudila i insistirala samo na kvalitetu i na inovacijama”, rekla je vlasnica Slađana Filipović.

Ona je istakla da svaki pojedinac mora pre svega da ima jedno veliko poštovanje.

“Naši članovi su deo jedne velike porodice. Trudimo se i nakon odradjenih treninga da brinemo o njima, da se družimo i budemo im velika podrška u ostvarenju njihovih ciljeva.”

Foto: Promo

U Top Formu vam ne obećavaju rezultate preko noći, ne obećavaju da je lako, da je dovoljan samo trening da bi se rezultat video.

“Ali uz pravilan pristup treningu, ishrani, koja je takodje važna, dovoljno sna,  samo su tada i rezultati tu.

Bilo da se radi o poboljšanju opšteg stanja i kondicije, o smanjenju težine ili o rehabilitaciji, personalni trening je idealna opcija. Kod nas se vežbanje pre svega zavoli!”

TOP FROM nalazi na se na DVE lokacije BRANKA KRSMANOVIĆA 12b/4 i 7. juli 25a

TOP FORM
BRANKA KRSMANOVIĆA, 12B/4, 7.juli 25a
018 20 19 19
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com