Društvo

Ovaj NIŠLIJA snagom pokreće AVION (VIDEO)

Nišlija Marko Nikolić jedinstven je i poznat u Evropi po programu koji je sam osmislio FREESTYLE POWER, ali to mu nije bilo dovoljno u želji da pokrene ljude da svakodnevno rade na sebi.

Upravo je izašao njegov treći motivacioni spot od koga očekuje najviše, pre svega da premaši 200 hiljada pregleda.

Foto: Marko Nikolić

“Od ovog spota očekujem puno. Ovo će biti svetski hit, jer probija granice mogućeg“, kaže zadovoljno za Niške Vesti Nikolić.

Na društvenim mrežama Nišlije uglavnom pozdravljaju upravo to što je on sve spotove radio na jugu Srbije i okolini, ovaj treći snimljen je u blizini Paraćina.

“Snimali smo ga čitava tri dana bilo je naporno ali veoma zanimljivo i lepo. Kadrovi su snimljeni na aerodromu kod Paraćina i na vodopadu “Lisine” kod Ćuprije”, kaže ovaj niški instruktor svetskog glasa.

Pored programa FREESTYLE POWER koji živi i van granica naše zemllje, zahvaljujući stotinama obučenih instruktora koji slede već oprobano i dokazan program, Marko se sve češće bavi motivaciom, o čemu su Niške Vesti već pisale.

https://www.youtube.com/watch?v=siexDQ4iihM&sns=fb

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com