Društvo

Otvorene prijave za nagradu “11. januar”, najviše priznanje Grada

Svaki građanin ili pravno lice od danas do 15. decembra može dostaviti Skupštini Grada Niša predlog za dodelu nagrade “11. januar”, najvišeg priznanja ovog grada. Nagrada se sastoji od diplome, statuete ”Oslobodiocima Grada Niša” i novčanog iznosa i može se dodeliti pojedincu ili pravnom licu iz Niša.

 

Predlog za dodelu Nagrade ”11. januar” može podneti svaki građanin ili pravno lice. Predlog se podnosi u pisanoj formi, sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže za Nagradu. Uz predlog se prilaže i dokumentacija (radna biografija kandidata, dva primerka publikovanog dela, kataloga, CD ili DVD, planovi, projekti ili odgovarajuća dokumentacija ako po prirodi stvari delo nije moguće dostaviti, kritike, stručna mišljenja … Priložena dokumentacija se nakon odlučivanja ne vraća predlagaču.  Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se razmatrati”, navodi se u saopštenju.

Do 15. decembra se mogu dostaviti predlozi i to na adresu: Skupština Grada Niša, sa naznakom ”Za Komisiju za nagrade Grada Niša”, ulica Nikole Pašića broj 24, ili u elektronskoj formi na mejl komisije.sg@gu.ni.rs.

Nagrada se sastoji od diplome, statuete ”Oslobodiocima Grada Niša” i novčanog iznosa i može se dodeliti pojedincu ili pravnom licu iz Niša, pojedinačno ili zajednički, bez obzira na vreme i oblast dostignuća.

Nagrada ”11. JANUAR” je najviše priznanje Grada Niša koje se dodeljuje za izuzetna dostignuća koja afirmišu Grad u privrednim, društvenim i drugim oblastima.

Od 1995. godine se dodeljuju najviša priznanja u Nišu nazvana „11. januar“.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com