MagazinZabava

Otvorene prijave za Festival hip-hop kulture „Dođi na Amfi“

Trinaesti put Klub za osnaživanje mladih 018 (KOM 018) organizuje festival hip-hop kulture „Dođi na Amfi“ na amfiteatru na Nišavi 19. i 20. jula.

Kao svake godine i ovogodišnji festival obuhvatiće nekoliko takmičenja i aktivnosti u kojima mogu učestvovati svi mladi. 

Festival promoviše hip hop kulturu kao i pozitivne društvene vrednosti, a nastao je iz ideje da omogući mladim i talentovanim ljudima da nastupaju pred publikom.

Novina ovogodišnjeg festivala je takmičenje Beat Battle. Konkurs je otvoren za sve bitmejkere, producente, kompozitore, aranžere u starosti do 30 godina. Takmičenje će biti deo glavne festivalske programske šeme, a svi zainteresovani su u obavezi  da pošalju link ka njihovom instrumentalu odnosno bitu za uvid u njihov dosadašnji rad.

Forma takmičenja je takva da kandidat pušta po 30 sekundi instrumentala po rundi. Odabir takmičarskih numera bira sam učesnik, a ponavljanje istih instrumentala u različitim fazama takmičenja nije dozvoljeno. Rok za prijavu je 30. jun, dok pobednika očekuje novčana nagrada u visini od 15.000 dinara. Formular za prijavu kao i detaljne informacije možete naći na linku.

Takođe, Dođi na Amfi poziva sve mlade koji su zainteresovani da budu deo volonterskog tima i da na zabavan ali i produktivan način mladi iskoriste svoje slobodno vreme. Već godinama unazad KOM 018 snažno podržava volonterizam podstičući mlade da se aktiviraju i steknu radna iskustva.

Mladi na ovaj način imaju priliku da se upoznaju sa svim mogućnostima koje donosi neposredan kontakt sa hip-hop kulturom. Prijavljivanje na konkurs za volontiranje traje do 23. juna, dok je broj volontera ograničen. Detaljnije informacije kao i formular za prijavu možete naći na linku.

Kao i prethodnih godina i ove je otvoren konkurs za učešće neafirmisanih umetnika u muzičkom delu programa festivala. Svi zaintersovani pojedinci ili bendovi su u obavezi da pošalju linkove za ne više od tri numere. Prijave za učešće će razmatrati festivalska komisija i putem imejla blagovremeno obavestiti pojedince i bendove koji su stekli mogućnost učešća na festivalu. Prijava se vrši putem linka.

Pored ovih konkursa dostupna je i prijava za učešće u revijalnom delu plesnog programa festivala u kome mogu učestvovati sve zainteresovane plesne grupe i pojedinci iz Niša. Prijave traju do 15. jula i dostupne su putem linka.

Ove godine sve basketaše rođene 2005, 2006. i 2007. godine festival poziva da se prijave na turnir u basketu 1 na 1 koji će se održati 20. jula u 18 časova. Pobednik dobija novčanu nagradu u vrednosti od 15.000 dinara a prijava je moguća linkom.

Podsetimo, u okviru glavnog muzičkog programa nastupaće mnoga poznata imena domaće i strane scene kao što su: DRIP DEALERSDJ Bokey, MejsiDing Dong, Arafat, Prti Bee Gee, Marčelo. Celokupan sadržaj, uključujući i glavni muzički program, je besplatan.

Piše: STUDENTSKI DNEVNI LIST
Tijana Ćosić

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com