Kultura

Otvorena prijava za učešće na izložbi povodom tri veka Tvrđave

Povodom 300 godina od izgradnje Niške tvrđave, u Galeriji savremene likovne umetnosti biće otvorena izložba od 15. avgusta do 10. septembra. Iz Galerije kažu da će oni koji žele moći da pošalju svoje radove na temu Tvrđave, a da će oni koje komisija izabere biti izloženi.

“Realizacija izložbe podrazumeva interakciju sa javnošću pa stoga pozivamo zainteresovane da najkasnije do 15. jula dostave aktuelne fotografije, fotografije iz porodičnih arhiva ili kraće video zapise (trajanja do 2 minuta) vezane za tvrđavu kao najupečatljiviji vizuelni simbol grada Niša”, navode organizatori.

Organizatori navode da svi zainteresovani mogu da opremljene ili neopremljene fotografije i/ili videe dostave najkasnije do 15. jula u kancelarijama Galerije ili da pošalju na adresu Kej Kola srpskih sestara 1/2 Niš. Elektronske fotografije i video zapisi u standardnim digitalnim formatima mogu se poslati mejlom na adresu gslunis@gmail.com.

Osim što će na izložbi učestvovati u obeležavanju značajnog jubileja najpoznatijeg niškog simbola, autorima tri najbolja rada, Galerija će dodeliti nagrade.

TRI VEKA od izgradnje Niške tvrđave

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com