Društvo

Otvorena Policijska ispostava Crveni krst u Ulici Koste Abraševića

Direktor policije Vladimir Rebić prisustvovao je danas otvaranju novih prostorija Policijske ispostave Crveni krst u Ulici Koste Abraševića 1. Tom prilikom poručio je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom pokazalo da vodi brigu o policijskim službenicima koji će raditi u značajno boljim uslovima.

„Otvaranjem novih policijskih prostorija na području Gradske opštine Palilula, Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom pokazuje svoju posvećenost u implementaciji projekta „Policija u lokalnoj zajednici. Postojeća Policijska ispostava Crveni krst dosad je radila na značajnoj udaljenosti od građana Palilule“, rekao je Rebić.

On je istakao da građani Palilule treba da budu zadovoljni, jer će sada otvaranjem ovih policijskih prostorija u Ulici Кoste Abraševića broj 1, policija biti bliža.

Foto: PU u Nišu

„Ovim aktom pokazujemo i da vodimo brigu o policijskim službenicima, jer će oni raditi u značajno boljim uslovima nego ranije, obavljajući svoj težak i odgovoran posao, ali u komfornijim uslovima i značajno efikasnije nego u prethodnom periodu“, poručio je direktor policije.

U novim prostorijama na Paliluli, za sada, radiće policijski službenici opšte nadležnosti, operativna grupa i dežurna služba.

Ovom prilikom, Rebić se zahvalio lokalnoj samoupravi, koja je omogućila da se dobije na korišćenje prostor Mesne zajednice „Đuka Dinić“, kao i direktoru i svim zaposlenima u Javnim komunalnim preduzećima „Medijana“, „Vodovod“ i „Parking servis“, koji su, kako je rekao, doprineli adaptaciji ovog objekta koji je sad postao jedna moderna policijska ustanova.

Takođe, Rebić se posebno zahvalio i svim policijskim službenicima koji su učestvovali u radovima na obnavljanju prostorija ove zgrade.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com