Društvo

Otvorena nova kuglana

Odigranom prijateljskom utakmicom između reprezentacija Srbije i Severne Makedonije, u zgradi streljane koja je otvorena pre tri godine, danas je zvanično otvorena kuglane za profesionalce koja ima četiri staze. Nova kuglana u sklopu kompleksa zatvorenih bazena ima nove svlačionice, odbojnu gumu i nove kugle.

Foto: Printscreen

Kuglanu su otvorili višestruki svetski šampioni reprezentativci Srbija, koji su se nadmetali sa kolegama iz Severne Makedonije.

“Otvorila sam sa reprezentativcima Srbije u kuglanju, među kojima je i Vilmoš Zavarko, svetski prvak koji rekord drži 11 godina, novu kuglanu namenjenu profesionalcima kakve nema na Balkanu. Ovo je praznik za Niš, a kuglana pripada svim kuglašima Srbije. Rad nove profesionalne kuglane ozvaničio je prijateljski susret reprezentacija Severne Makedonije i Srbije u prisustvu kuglaških saveza dve zemlje”, napisala je gradonačelnica na svom fejsbuk kanalu.

Prijateljsku utakmicu organizovali su Kuglaški savez Niša i Kuglaški savez Srbije.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com