Društvo

Otvorena izložba slika Branke Pavčo

U sali Kluba penzionera Niša, otvarena je izložba Branke Pavčo, uvažene likovne umetnice iz Niša, na poziv i organizaciju kluba.

 

“Imali smo zadovoljstvo i da nam se predstavi etno grupa Verica Milutinović, koja se bavi sviranjem i pevanjem izvornih narodnih pesama iz raznih krajeva Srbije i okolnih zemalja”, istakao je Slavoljub Savić, predsednik Kluba penzionera Niša..

Kažu da u sklopu svojih aktivnosti, pored zabava, izleta, raznih tribina, folklorne, muzičke, horske i šahovske sekcije, organizuje i večeri poezije i proze i druge kulturne sadržaje.

Iz Kluba penzionera poručuju da su otvoreni za sve penzionere koji žele da dođu, da daju svoje predloge, sugestije i primedbe kako bi obogatili njihove sadržaje. Savić je pozvao građanime da dođu i posete izložbu i pogledaju izložena dela svakog dana, do petka 19.05. u vremenu od 17 do 20h, u TC Kalča na prvom spratu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com