Promo

Otvoren NOV MAXI SUPERMARKET u centru Niša

Podrška lokalnoj zajednici kroz donaciju od pola miliona dinara

Grad Niš od danas je bogatiji za još jedno mesto proverene i kvalitetne kupovine u najsavremenijim uslovima – nov Maxi supermarket, otvoren na adresi Generala Milojka Lešjanina broj 2. U samom centru grada, moderna, bogato opremljena prodavnica podiže iskustvo kupovine na još viši nivo, u čijem prepoznatljvom asortimanu i prijatnoj usluzi zaposlenih, kupci mogu da uživaju 00-24h.

Prostirući se na 400m2, nova prodavnicana dva sprata raspolaže širokom paletom raznovrsnih artikalavrhunskog kvaliteta, donoseći našim sugrađanima još bolje iskustvo prepoznatljive komšijske nabavke, a njeno otvaranje kompanija Delez Srbija uveličala je i pružanjem podrške lokalnoj zajednici kroz donaciju sredstava u iznosu od 500 000 dinara, namenjenih Lokalnoj Fonaciji Niš.

„Izuzetno mi je drago što smo u Nišu, jednom od najvećih gradova u Srbiji, otvorili novu prodavnicu i na taj način prepoznatljivu uslugu Maxi supermarketa učinili još dostupnijom njegovim građanima. Posvećeni smo ulaganjima u ovom gradu, a uskoro nas očekuje i otvaranje jubilarnog, desetog supermarketa u Nišu, čime nastavljamo taj put i radujemo se širenju našeg tima u ovom gradu. Ulaganje u okruženje u kome poslujemo podrazumeva i kontinuiranu podršku lokalnoj zajednici,čemu pristupamo strateški, stoga nam je velika čast što smo ovog puta donacijom podržali lokalnu Fondaciju Niš i dali mali doprinos ostvarenju lokalnih inicijativa koje će ovaj grad učiniti još lepšim mestom za život“, rekao je Vladimir Denona, direktor operacija kompanije Delez Srbija.

Nabavka prilagođena savremenom kupcu kreirana je tako da odgovori na potrebe svakog člana domaćinstva, koje na ovoj lokaciji očekuje bogata ponuda svežeg voća i povrća, mleka i mlečnih proizvoda, mesa i delikatesa na samouslužnim odeljenjima, bezalkoholnih i alkoholnih pića, slatkih i slanih konditora. Posebnu draž donosi savršen ukus peciva koja se peku na licu mesta, dostupnih na dohvat ruke u samouslužnoj pekari, a svakodnevnicu punu obaveza potrošačima će posebno olakšati i ponuda „To Go“ asortimana koju odlikuje bogat izbor raznovrsnih salata i sendviča, spremnih za konzumiranje u svakom trenutku.

Maxi pekara

Užitku pri odabiru omiljenih namirnica, posebno doprinosi 20 zaposlenih, koji će uz osmeh i prepoznatljivu vrhunsku uslugu svakodnevno biti na raspolaganju kupcima, dok se praktično i brzo plaćanje odvija na tri regularne i dve samouslužne kase.

Maxi supermarket

Širenjem maloprodajnog lanca, Delez Srbija učinila je kvalitetnu ponudu još dostupnijom građanima Niša, a novčanom donacijom u iznosu od pola miliona dinara za Lokalnu Fondaciju Niš, pružena je podrška projektu Trag Fondacije „Fondacija našeg kraja“, čime je pokazala da je, uz kontinuirano unapređenje usluge i asortimana za svoje kupce, podrška zajednici u kojoj posluje jedan od strateških ciljeva i neizostavni deo odgovornog poslovanja ove kompanije.

Tako dobro. Tako Maxi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com