Promo

OTVOREN KONKURS za medicinske sestre/tehničare – InJob

Imate završenu srednju medicinsku školu opšteg smera, želite da napredujete i svoje znanje usavršite u Nemačkoj… ovo je pravi konkurs za Vas. Znanje nemačkoj jezika nije uslov za prijavu na konkurs.

Zapošljavanje medicinskih radnika u SR Nemačkoj poslednjih godina povereno je InJob International koji pruža kandidatima sigurno zaposlenje na nekoj od nemačkih klinika, dobijanje radne vize i pomoć pri nostrifikaciji diplome.

Internacionalnu karijeru možete započeti upravo na konkursu za medicinske sestre/ tehničare, koji su završili Medicinsku školu opšteg smera u čitavoj Srbiji ali i visokoobrazovani kandidati takođe opšteg smera, a znanje nemačkog jezika NIJE USLOV ZA PRIJAVU NA KONKURS.

U InJob-u možete da pohađate besplatno kurseve nemačkog jezika, od nivoa A1 do B1/B2  nivoa koji je potreban za dobijanje radne vize i nostrifikaciju diplome. Na ovim specijalizovanim kursevima medicinskog nemačkog kandidati budu pripremljeni za polaganje odgovarajućih ispita i za intervju sa poslodavcima. Jezik medicinske struke je na ovaj način veoma blizak i omogućava brzu integraciju u novo radno okruženje, na ovaj način bi stručnost u onoj meri došla do izražaja.

Prijave možete poslati na:
edukacija.nis@injob.rs
065/88 07 037

Više o agenciji InJob na donjem linku.

Danas medicinska sestra, sutra Krankenschwester

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button