Društvo

Otvoren konkurs za izlagače “Niš u srcu”

Otvoren je poziv za Konkurs za izlagače na novogodišnjem festivalu “Niš u srcu”, koji će ove godine biti deo manifestacije “Novogodisnji dani u Nišu”, uz podršku grada Niša i Turističke organizacije Niš, a biće održan od 24. decembra 2022. godine do 1. januara 2023. godine na Trgu Stevana Sremca.

Zainteresovani, prema rečima organizatora iz “Fabrike umetnika”, mogu da se prijave ukoliko se bave umetničkim stvaralaštvom, izradom rukotvorina, prodajom igračaka za decu i novogodišnjih ukrasa, ali i oni koji prodaju hranu i piće, novogodišnje kolačiće, licidrska srca.

Foto: Fabrika umetnika

“Ovo je već 5. put kako se na Trgu Stevana Sremca organizuje celodnevni muzičko-umetnički, novogodišnji program pod nazivom “Niš u srcu”, ali ove godine će u odnosu na prethodne trajati 9 dana. Ukrašene drvene kućice postaju izložbeno-prodajna mesta niških kreativaca i umetnika, ali i mesto gde se može probati kuvano vino, mirisni kolači i ostali niški gurmanluci”, navode.

Foto: Fabrika umetnika

Prijave sa ličnim podacima i fotografijama radova treba poslati na e-mail: fabrika.umetnika.ni@gmail.com

Konkurs traje do 30. novembra, a rezultate će biti objavljeni 2. decembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com