Promo

Otvoren je Vitorog salon nameštaja (FOTO+VIDEO)

Otvoren je niški Vitorog salon nameštaja na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina 80-82, u krugu Elektronske industrije, nedaleko od ulaza. Već prvog dana pazarilo se dosta toga, a pored Nišlija tu su bile i komšije iz obližnjih gradova sa juga Srbije, svi oni došli su da već prvog dana provere šta to ova poznata srpska kompanija ima da ponudi. Salon u Nišu je dvanaesti u Srbiji a velika potražnja upravo iz ovog kraja privolela je ovu kompaniju iz Novog Sada da se okuša i na južnom tržištu.

Vitorog je jedna od vodećih srpskih kompanija u proizvodnji i prodaji nameštaja. Za tri decenije uspešnog poslovanja, ova kompanija postala je prepoznatljiv brend i sinonim za kvalitetan nameštaj, izvrsne ponude i odličnih cena.

Povodom otvaranja salona u Nišu spremna su brojna iznenađenja i bogat asortiman proizvoda.

U salonu koji je se nalazi u nekadašnjoj Elektronskoj industriji ponuđen je veliki broj komada nameštaja po veoma pristupačnim cenama. Od modernih do klasičnih komada, od onih skuplji do veoma ekononomičnih rešenja – u salonu Vitorog ima baš svega.

“Mi kao srpska kompanija koja posluje preko trideset godina sa više od sedam stotina zaposlenih, bavimo se prodajom nameštaja, kako prodajom tako i proizvodnjom. Imamo sopstvenu proizvodnju gde je upošljeno tri stotine ljudi i proizvodimo tapacirani nameštaj, pločasti, masiv, imamo lakirnicu, nameštaj po meri i još puno toga, dok je proizvodnja stolica u Prijedoru”, rekla je za Niške Vesti Milana Spasić, direktorka maloproprodaje Vitorog prometa.

Ona dodaje da je od ukupne ponude 60% proizvoda sopstvena, domaća proizvodnja a ostatak je saradnja sa drugim srodnim proizvođačima kako iz zemlje tako sa čitavog Balkana.

“Mi smo domaća kompanija sa sedištem u Novom Sadu, trenutno imamo salone širome Srbije. Pored Novog Sada, u Beogradu, Subotici, Sremskoj Mitrovicu, Požarevcu, Čačku i u Užicu, ali je bila velika potreba da ponudimo naše proizvode i na ovo tržište, jer smo imali dosta upita iz ovog kraja kada ćemo da otvorimo naš salon“, rekla je Spasić.

Kako je danas bitno da dom bude opremljen kvalitetnim komadima nameštaja koji su kupljeni po najboljim cenama, u aprilu Vitorog  nudi niz iznenađenja i specijalnih dodatnih popusta.

“Na maloprodajnom prostoru od 2.200 kvadrata imamo raznovrsnu ponudu nameštaja. Veliki asortiman pločastog nameštaja, tapaciranog, kuhinje, radne stolove, klupske stolove, dečiji program, sve što je za jedan dom potrebno “, rekla je uz osmeh Spasić.

Ponuda baštenskog nameštaja sačekaće vas na samom ulazu, a celokupnu ponudu možete da proverite na njihovom zvaničnom sajtu Vitorog.

Pored najava da će u niškom salonu uvek biti nešto od ponude na akciji, aktivan je trenutno promo letak koji promoviše niški salon i važi do 9. maja, pogledajte OVDE.

  • od 16. do 18. aprila DODATNIH 10% popusta na CEO ASORTIMAN NAMEŠTAJA

  • 19. aprila GRATIS ISPORUKA I MONTAŽA za sve račune preko 50.000 dinara za prvu zonu grada Niša.

“Nudimo odličan odnos cene i kvaliteta. Na prvom mestu je usluga, veliki smo domaćini i samim tim domaćinska smo frma – porodična, zato vas očekujemo – Dobro nam došli”, završila je ovim pozivom direktorka maloprodaje Vitorog prometa Milana Spasić.

Najmlađi članovi familije imali su tu čast da učestvuju u presecanju vrpce koja je i zvanično označila rad jednog od najvećih salona nameštaja u gradu na Nišavi.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i sniženjima koja slede povodom otvaranja novog salona, zapratite VITOROG PROMET na društvenim mrežama:

INSTAGRAM + FACEBOOK

Vitorog salon u Elektronskoj industriji; Foto: Niške Vesti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com