DruštvoSport

Otvaranje kuglane! Prijateljska utakmica reprezentacija Srbije i Severne Makedonije

Međunarodna prijateljska utakmica u kuglanju na devet čunjeva SRBIJA – SEVERNA MAKEDONIJA, u sredu 13. decembra od 14 sati.

Povodom otvaranja nove kuglane u Nišu, Kuglaški savez Niša u saradnji sa Kuglaškim savezom Srbije organizuje međunarodnu prijateljsku utakmicu između reprezentacija Srbije i Severne Makedonije.

Utakmica se održava u novoj kuglani Sportskog centra Čair, u sredu 13. devembra sa početkom u 14 sati.

Selektori su najavili najjače sastave a reprezentacija Srbije, šestostruki svetski prvak u kuglanju, nastupiće predvođena najboljim svetskim igračem, višestrukim svetskim šampionom i rekorderom Vilmošem Zavarkom.

U zgradi streljane koja je otvorena pre tri godine, biće otvorena sledeće nedelje kuglana za profesionalce koja će imati četiri staze, najavaljeno je početkom oktobra prilikom obilaska radova. Nova kuglana u sklopu kompleksa zatvorenih bazena imaće nove svlačionice, odbojnu gumu i nove kugle.

„Kuglana zadovoljavanja sve svetske i evropske standarde, kao i naša i regionalna takmičenja. Grad Niš ima desetak klubova, od kojih su dva u najvišem rangu takmičenja i ovo će značiti za njih da ne putuju u druge gradove. Ovde će imati mesto i za trening i za održavanje zvaničnih ligaških mečeva, kao i za održavanje svetskih i evropskih turnira“, kazala je tada direktorka Sportskog centra „Čair“, Branka Aranđelović.

Niš dobija kuglanu sa četiri staze

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com