Društvo

Otvara se bazen „Vrežina“

Bazen „Vrežina“ nakon rekonstrukcije infrastrukture počinje sa radom 28. juna 2019. godine od 11 časova, a ulaz će prvog dana sezone biti besplatan za sve posetioce.

„U toku kupališne sezone cena pojedinačne ulaznice iznosiće 150 dinara, a moguća je i kupovina mesečne karte na blagajni bazena po ceni od 1500 dinara, što je nepromenjeno u odnosu na prethodne godine“, kažu iz Komande Treće brigade Kopnene vojske.

 

Foto: Komanda Treće brigade Kopnene vojske

Bazen će za kupače biti otvoren od utorka do petka u vremenu od 11 do 19 časova, vikendom i praznikom radno vreme biće od 10 do 19 časova, dok ponedeljkom, kada se vrši detaljno čišćenje i održavanje kompleksa, neće primati posetioce.

Bazen u toku kupališne sezone neće raditi kada spoljna temperatura iznosi manje od 23 stepena i u slučaju loših meteoroloških uslova. Korišćenje raspoloživih ležaljki i suncobrana na bazenu je besplatno za sve posetioce,.

Foto: Komanda Treće brigade Kopnene vojske

„Osim bazena, kompleks nudi i raznovrsne sportske sadržaje u vidu fudbala na betonu, pesku i na veštačkoj travi, košarke, odbojka na pesku, tenisa i stonog tenisa. Građani mogu uneti i koristiti sopstvene sportske rekvizite na za to predviđenim terenima, ali upotreba lopti nije dozvoljena u prostoru samog bazena“, poručuju iz Komande Treće brigade Kopnene vojske.

Oni dodaju da su U ponudi i sadržaji kantine Vojne ustanove „Dedinje“ u vidu hrane, sladoleda i osvežavajućih napitaka po pristupačnim cenama, ali uvažavajući potrebe građana, omogućeno je da posetioci na kompleks bazena unesu i sopstvenu hranu i piće.

Foto: Komanda Treće brigade Kopnene vojske

O bezbednosti posetilaca tokom celog radnog vremena staraju se spasioci, vojna sanitetska ekipa je stalno zadejstvovana, a bazen u toku dana obilaze i dežurne patrole Vojne policije.

Što se tiče parkinga, iz Komande Treće brigade Kopnene vojske navode da je motorna vozila moguće parkirati neposredno ispred ulaza u bazen, a najbliža stanica linije gradskog saobraćaja udaljena je oko 200m.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button