Kultura

Otpočeo buking za Nišvil 2024.

Jubilarni 30 Nisville džez festival održaće se 9 – 18. avgusta, a glavni program 15 – 18. avgusta 2024 godine u niškoj Tvrđavi. Ukupno 150 koncerata i 300 programa izvešće više od 1000 domaćih i stranih izvođača.

Već je potvrđen nastup 5 bendova a među prvima je svoj nastup potvrdio i VERTIGONG iz Indonezije. Nišvil poziva bendove i orkestre da pravovremeno pošalju svoje ponude, a društveno odgovorne kompanije, koje posluju u Srbiji, da uključe Nišvil u svoje godišnje marketinške planove.

“Svake godine nas ljubazno odbiju najznačajnije kompanije koje posluju u Srbiji sa izgovorom da smo zakasnili sa našom sponzorskom ponudom jer su već sklopili marketinški budžet tako da ćemo ove nedelje svima njima pravovremeno poslati predloge paketa sponzorstva. Možemo da garantujemo program dostojan jubileja i to da će njihovu poslovnu poruku videti 200.000 posetilaca”, izjavio je direktor Nišvila Ivan Blagojević.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com