HronikaMerošinaRegion

Otkrivena nelegalna kockarnica u Opštini Merošina

Akcija protiv nelegalnog priređivanja igara na sreću. Otkrivena nelegalna kockarnica na teritoriji Nišavskog okruga.

U zajedničkoj akciji Ministarstva finansija, Uprave za igre na sreću i pripadnika Grupe za suzbijanje kriminala Policijske stanice Merošina, a na zahtev Osnovnog javnog tužilaštva iz Prokuplja, otkrivena je nelegalna kockarnica u opštini Merošina.

Kako navode iz Ministarstva finansija, u njoj su organizovane igre na sreću bez odobrenja Uprave za igre na sreću, prenosi B92.

Tom prilikom je privremeno zaplenjena oprema za priređivanje igara na sreću u vrednosti od preko 70.000 evra, kao i određena količina novca za koje se sumnja da potiče od nelegalnog priređivanja igara na sreću, saopštilo je Ministarstvo.

Foto: Ministarstvo finansija

Protiv lica koje je neovlašćeno organizovalo priređivanje biće podneta krivična prijava nadležnom javnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Ovo je samo još jedna u nizu kontinuiranih akcija koje sprovode inspektori Ministarstva finansija – Uprave za igre na sreću u saradnji sa drugim državnim organima kao vid borbe protiv nelegalnog priređivanja igara na sreću, navode iz Ministarstva finansija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com