Hronika

Otkriven novi trag, ali ne i Monika i otmičar

U Svrljiškom Miljkovcu policija je danas u podrumu napuštene kuće otkrila ćebe i jorgan i prema za sada nepotvrdjenim informacijama, to je još jedan trag u potrazi za Monikom Karimanović (12) i njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

Nekoliko meštana Miljkovca reklo je da su devojčicu i otmičara videli u selu u subotu ujutru i da su otišli iz sela u nedelju rano ujutru.

Jedan od meštana je rekao da je Jovanović u selu potražio vodu i rekao da mu se pokvario kamion na putu ka Orešcu.

Foto: B. Lj.

Potraga za Monikom i njenim otmičarem danas je intenzivirana i u potrazi sada učestvuje preko 470 policajaca, a pridružili su im se i brojni lovci iz Knjaževca i okolnih sela.

Potraga će biti nastavljene i noćas, o čemu svedoče brojna vozila policije i žandarmerije koja prolaze putevima na području sela Orešac, Rgošte, Podvis i Glogovac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Pa zar nisu mogli ti gladaoci da ih tako nazovem da barem pokusaju da ga zadrze na neki nacin da ga bre jednostavno na bilo koj nacin onesposobe..da covek ne poveruje..a siguran sam da ne.postoji covek u srbiji koji nije upoznat sa cinom koji cini ovaj monstrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com